iLogboek kennismaking.

Het logboek is een belangrijk instrument om uw inspectie en onderhoudswerkzaamheden voor een veilig gebouw te registreren en te beoordelen.

Wat is iLogboek, hoe werkt het en wat kunnen organisaties er mee.

iLogboek is een SaaS oplossing dus bereikbaar vanaf elke werkplek ook vanaf thuis.

Gericht op al uw (brand)veiligheidsvoorzieningen biedt iLogboek een platform dat toegankelijk is voor iedere uitvoerende partij die registraties van onderhoud en inspectie maatregel wil vastleggen, beoordelen en plannen.

Enthousiaste iLogboek gebruiker. 

Zoals u van ons gewent bent zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen van functionele en efficiënte toepassingen voor iLogboek. Soms in de vorm van een ongemerkte update soms geven wij er meer aandacht aan. Dit is er zo een die extra aandacht verdiend omdat hij u helpt bij het terug vinden van documenten. 

We kennen en herkennen het allemaal. Objecten met documenten bestaande uit; keuringsrapporten, certificaten, instructies en materiaalspecificaties. Digitaal of soms zelfs op papier verstrekt. 

WAAR BERG JE DEZE OP EN HOE VOND JE ZE TERUG? 

De oplossing is de bibliotheek in iLogboek

 

Uw looplijst klaarmaken voor inspectie.

De looplijst is het bestand wat uit iLogboek naar de iLogboek app op uw device wordt gedownload. Om er zeker van te zijn dat alle te inspecteren objecten in de looplijst zijn aangevinkt voor inspectie, is het verstandig dit vooraf te controleren. Via de video leggen wij u dat in een paar stappen uit.