Welkom bij DiiP

DiiP is sinds de oprichting in 2004 actief als facilitaire dienstverlener in justitiële inrichtingen, ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoor omgevingen, winkels en industriële omgevingen. Onze dienstverlening bij vraagstukken, controles en onderzoeken hebben een nieuwe markt voor DiiP geopend. De mogelijkheid om eenvoudig en functioneel registratie stromen te archiveren. Deze ervaring was de aanzet voor de ontwikkeling van iLogboek. De gebruikers hebben iLogboek enthousiast en tot volle tevredenheid geadopteerd. Hierdoor is de DiiP bedrijfsfilosofie van dienstverlener getransformeerd naar de exploitatie van iLogboek met de daaraan gerelateerde dienstverlening.

Wie is DiiP

DiiP is een gezond en onafhankelijk bedrijf gevestigd in Diemen. Inmiddels beheren wij met iLogboek een groot aantal voorzieningen in diverse gebouwen verspreid in de Benelux. Het DiiP team staat klaar voor ondersteuning bij de activering van iLogboek, inventarisaties van aanwezige voorzieningen, inspecties van de voorzieningen en voor ondersteuning bij iLogboek gerelateerde oplossingen en vraagstukken. DiiP is de geschikte partij voor inspecties en logboekbeheer.
Doen waar je goed in bent en durven te ontwikkelen. Met iLogboek, Uw logboek biedt DiiP als betrouwbare partner ondersteuning bij uw inspectie en logboekbeheer.
Het is onze missie een klant gedreven, professionele dienstverlener te zijn die de beste resultaten boekt op het gebied van continuïteit, kwaliteitsverhoging en doelbewust veilig werken. De resultaten hiervan leveren een belangrijke bijdrage aan de productiviteit van uw organisatie zodat de primaire taak van de bedrijfsvoering centraal blijft staan!

Onze belangrijkste kenmerken

Uitstekende service 100
Onafhankelijk 100
Jarenlange ervaring 100
Lef om te veranderen 100
Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid 100