block-algemeenIeder gebouw en organisatie is dynamisch daarom verdienen zij iLogboek! iLogboek biedt u een efficiënte beheer, archiveer en registratie omgeving met uitgebreide analyse mogelijkheden. U kunt realtime wijzigingen en registraties doorvoeren. Immers u beheert een dynamisch gebouw en organisatie!

iLogboek is een efficiënte online verzamelplaats van alle soorten van logboek informatiestromen. In iLogboek worden de registraties automatisch in de juiste logboeken gearchiveerd. Eenmaal gearchiveerd, biedt iLogboek waardevolle toepassingsmogelijkheden. Alle informatie verzameld in één omgeving en 24/7 bereikbaar vanaf elke werkplek. Voor het analyseren, plannen, proactieve acties organiseren, csv bestanden maken en als naslagwerk is iLogboek onmisbaar. Met één enkele muisklik komt u bij alle opgeslagen registraties en documenten.

iLogboek heeft specifieke kenmerken, zoals: Binnen 24 uur online, behoeft geen uitgebreide training, u beschikt altijd over de laatste status aan registraties, is eenvoudig modulair uitbreid baar, is simpel en efficiënt. Met iLogboek bieden wij een proactief archivering- en registratiesysteem voor al uw onderhoud- en inspectie maatregelen. U heeft hiermee een modulair digitaal platform met voor ieder BIO-, legionella-, voedsel-, etc.- beheersmodel een klantspecifieke logboek omgeving zoals; Brandweerlogboek, Legionella logboek, Gebouwdossier en Opleidingspaspoort.

Wist u, dat bij een goede registratie en archivering in iLogboek, u de kans op verlies van objecten verkleint, voldoet aan wet- en regelgeving en 80% bespaart op de administratieve taak. “DiiP iLogboek” is een door DiiP bij het Benelux-Bureau voor de intellectuele Eigendom geregistreerd handelsmerk.

Voor de uitgebreide handleiding en business modellen met iLogboek klik hier.